WWW .POKLONPOKLON. RS je u vlasništvu "KLODOVIK" samostalne zanatsko trgovinske radnje iz Subotice. Poslujemo neprekidno od 1997 god.

 Mi smo mala radionica specijalizovana za izradu dekorativnih predmeta.Izdvojili smo se od drugih sličnih firmi po tome što smo mi u mogućnosti da po želji kupca samo za njega bez dodatnih troškova ispišemo željeno ime ili neki vama važan datum i time vaš ram za slike pretvorimo u unikatan odnosno jedan jedini komad na celom svetu kojeg ćete samo vi posedovati ili pokloniti nekoj vama dragoj osobi. Posebno smo ponosni na  RETRO SLIKE jer su one  AUTORSKE urađene su tehnikom digitalnog kolaža i naše su vlasništvo.Takođe svi RAMOVI ZA SLIKE , razni NATPISI  ZA  VRATA (razno) kao i većina ZIDNIH SATOVA je AUTORSKA. Deca obožavaju 3d slova koja imamo u ponudi svih boja. Lepe ih na ulazna vrata svojih soba. Programski još nismo u mogućnosti da ponudimo da  vi sami na internet stranici na zidne satove ispišete ime. Ukoliko to želite slobodno nas nazovite ( 064 11 33 66 4 ) nakon što ste izabrali zidni sat i poslali narudžbu i kažite koje ime biste želeli da bude na vašem zidnom satu. Možete i da nam pustite poruku ( 064 11 33 66 4 ) napišite broj porudžbine i dodajte željeno ime i pismo kojim želite da se ispiše ( ćirilica - latinica ).

 Na našoj internet stranici možete pogledati kompletnu ponudu koju ćemo iz meseca u mesec proširivati. Ako imate maloprodajni objekat i inetresanti su vam naši proizvodi slobodno nas kontaktirajte ( 064 11 33 66 4 )

Naš maloprodajni objekat se nalazi u Subotici, Branislava Nušića br. 1

Telefon 064 11 33 66 4  je uključen od ponedeljka do subote u periodu  od 08 - 20 h

 nedeljom i praznicima isključen ( hvala na razumevanju)